onsdag 2 maj 2012

10 dagar

skärpning av mig såhär slarvig kan jag inte vara i fortsättningen när det gäller min blogg. måste göra inlägg o skriva av mig. jag har så mycket "grubblationer" om allt möjligt och för att slippa ha alla tankar kvar virvlandes runt i huvudet så kan  "bloggandet" vara ett sätt att få tömma hjärnan på en del "grubblationer".
10 dagar sen jag skrev några rader så nu är det dags att rensa mitt huvud lite. jag har praktik på världens roligaste jobb=)....efter mötet som vi hade i förra veckan så fick jag positivt besked. jag får praktisera ända in i juni månad o sen hoppas jag på en fortsättning. det ser ganska ljust ut =)......jag jobbar nu för fullt med webshoppen www.handplockat.nu
jag har ansvar för webshoppen ,sitter mycket framför datorn ,hur kuligt som helst. jag är också o jobbar i affärerna ,ja jag har ett flexibelt jobb ,rena rama DRÖMJOBBET. =)och jag är väldigt duktig får beröm o jag känner mig själv nöjd  med mina prestationer. efter mina fyra timmar går jag hem för dagen och gör vad jag orkar med o känner för att göra resten av dagen.
värken har jag o den får jag dras med ,men så länge jag får jobba med det jag vill så kan jag leva lättare med värken. nog prat om jobbet i detta inlägg.
det har blivit en ny månad sen jag var här sist. MAJ....nu är det vår. huvva kallt är det ute o dessa dagar har varit fruktansvärt blåsiga.ser fram emot värmen o solen hoppas den inte är alltför långt bort.
valborgsmässoafton var lugn o skön. roger o pojkarna var borta o jag fick själv göra vad jag ville.
bäddade ner mig för ett tag sen  med datorn. kl 21.20 känner mig trött. eftersom jag aldrig höll på att somna förra natten så kan jag lika gärna försöka sova tidigt ikväll.
klockan rusar i väg o den börjar närma sig 22 ,det är snart inte så tidigt på kvällen....hmm.....datorn håller mig vaken nu. då jag bloggat klart ställer jag undan datorn o lägger ner huvudet på kudden. väckarn är ställd.
har en vän som ska iväg på en lång resa o  köra bil  . hoppas verkligen att allt ska gå bra. ta väl hand om dig min vän o kör försiktigt.
tar o säger god natt för nu ska jag försöka sova återkommer i morgon /kram

3 kommentarer:

Anonym sa...

äntligen tillbaka.

Anonym sa...

Äntligen tillbaka.

Anonym sa...

Äntligen tillbaka.