torsdag 24 maj 2012

födelsedagsfirande o på ranten...

slutade jobba vid 10.45 gick hem för att hinna få i mig lite kaffe och macka o vila några minuter tills det var dax att gå i väg på massage kl 12. telefonen ringde då jag hade varit hemma en stund ,en god vän slog en signal och jag blir alltid lika glad. tack för ditt samtal. =).....när klockan var strax före 12 så gick jag i väg.
efter massagen var det bara gå hem för att hinna med att göra det som var ogjort inför födelsedagens firande. baka en tårta , chokladbollar o en citronkaka hann jag med när jag sen bestämde mig för att det fick räcka eftersom jag hade redan bakat en smörgåstårta i går kväll.
hade precis kokat en kopp kaffe och intagit ryggläge i soffan och hade tänkt vila en stund då kom anton o hanna hem. det blev ingen vila.
 jag hoppade in i duschen ,klädde mig o gjorde mig klar. sen gick jag o hanna ut på byn ,ville in och se på butiken handplockat ( en del av mitt jobb). =)......det hade kommit nya så fina sjalar och jag fastnade för korallfärgad ,passade så bra till mina korallfärgade jeans o min nya fina vit/orangerandiga top. =),den sjalen fick alltså fäölja med hem likaså ett läpp balsam med körsbärssmak. =)
därefter ville jag visa henne min favvoklädaffär där jag handlar det mesta av min akläder , mim.....hon blev impad kan jag säga....=).....
huvva vad mycket fina kläder som jag vill köpa det finns där....=)......
nåja sen gick vi hem ,helt knäckt la jag mig i soffan för att vila ,men tji fick jag för då kom oscar hem. han var både tjurig och hungrig . hade inget val än ställa mig vid spisen för att steka en burgare för att få han på bättre humör.
medan jag stod vid spisen kom främmande och sen var det dax för oss att hugga in på smörgåstårtan ,den var riktigt god faktiskt ,jag är nöjd över resultatet jag kan nog baka smörgåstårta iaf ....=).....under tiden kom en kompis till anton förbi. men sen har det varit lugnt. anton ,hans kompis o såklart hanna åkte i väg upp till garaget och ett tag efter så åkte vi också upp dit vid 19.30 .  anton ville jag skulle med upp och ikväll tyckte jag att jag kunde följa med bara för att han fyller år idag. =)..... hem kom vi strax före kl 22. jag har bara slappat o tagit det lugnt ,fikat en bit smörgåstårta och dricker nu en kopp kaffe. tvn surrar ,snart är det dax för mig att bädda ner mig alarmet startar som vanligt 05.00 i morgonbitti. avslutar med att säga sov så gott o dröm sött /tingeling

nya sjalen passar fint till min nya top o byxorna =)...

vy över träsket kl 21

Inga kommentarer: