fredag 25 maj 2012

fredag

kom hem strax före kl 11 och tog en stunds vila och samla krafterna inför diverse sysslor.
det gråa mulna vädret på morgonen försvann och sådär ungefär mitt a dan kom solen o värmen ,LOVELY....en liten nackdel är att det är lite blåsigt.
jag fick ett ryck efter vilan och har uträttat en del av sysslorna. tvättat kläder , hängt o vikit tvätt ,maskin nummer 3 är i gång nu. sen har jag dammsugat o skurat av golven ,diskat o plockat.
sen tog jag en dusch och gjorde mig klar för en sväng ut på byn. en kompis tittade förbi en stund ,kul med lite surr. när hon åkt så gick jag ut på byn förbi apparaten som kallas minuten och sen styrde jag stegen mot .......MIM....så klart....=)...är hopplös JAG VET... hade lagt undan ett par såå megafina shorts ,när jag kom dit hittade jag ett annat par som jag bestämde mig för att köpa istället. =).....dem hade fått in nya kläder och SHIT......grubblar på ett par jeansleggings som jag fastnade för. dem har öppet i morgon då jag slutat jobba så jag hinner in då igen =).......
nåväl jag gick hem igen och oscar kom hem med kompis. när oscars kompis for efter en stund så gick vi ut på byn förbi kiosken för att han skulle få köpa en mjukglass och jag lämnade in morgondagens lotto. tyvärr så hade jag ingen storvinst att hämta ut sen i onsdagens lotto.....=(....hade ju liksom varit nice med en vinst.....men men ......jag är nog förföljd av otur för det verkar aldrig bli nån efterlängtad storvinst för mig.vi var ute vid kiosken medan han åt glassen sen for vi hem.
nu har jag placerat mig i soffan ,känner mig en aning slö.
väntar på att få främmande =)......min son o hans brud. ikväll blir det lite av en pysselkväll ,ska få fina naglar och huvva vad jag ser fram emot det.=).....sen får jag se vad som händer resten av kvällen.....ha det bäst / tingeling

Inga kommentarer: