måndag 28 maj 2012

buss , sjukhus o buss

gick i väg på busstation vid 09.00 för att hoppa på buss 21  kl 09.30 för att ta oss till sunderbysjukhus. bussen körde över boden till sunderbyn där vi hoppade av.
framme vid sjukhuset var vi ca 10.50 och hade inte tid förrän kl 13. hmm....en lång väntan så vi fikade i cafeterian och sen gick runt och strosade och sådär vid 12.25 gick vi till barnkliniken för att sitta ner o vänta. efter några minuter kom oscars läkare ,hon tyckte vi var tidiga....tidiga ja klart vi var i tid sa jag har väntat sen före 11 hon tyckte vi inte skulle behöva vänta nå längre så hon ordnade så att vi fick komma in oscar fick göra spirometri och samtidigt pratade jag med läkaren.
kl 13.03 visade klockan och vi bokstavligt talat rusade ut till bussen för jag hade kollat och visste att buss 21 skulle avgå 13.05. dagens motion ...=)....behöver inte ut på nån långprommis idag om jag inte själv vill =).
som brukligt så blev det längd o vikt koll av oscar ,vad han vuxit ,snart i kapp lilla mor. jag brukar passa på att väga mig samtidigt när jag ändå är där och lite förvånad blev jag ,men egentligen inte. jag har ju känt att kläderna har blivit större. jag har rasat i vikt drygt 1 kg. inte så mycket egentligen men det är mycket på min lilla kropp ,märkbart. vad kan det bero på ? för mycket motion ,för lite mat ???....
vet ju att jag slarväter jämt ,men äter ändå ganska mycket onyttigt mellan varven. hur går man upp i vikt?...vilken jädra fråga folk brukar fråga hur man går ner i vikt.....men jag är inte som alla andra för JAG ÄR MIG SJÄLV .......=)....tokig ( på ett positivt sätt) ,snäll glad o sprallig är några ord som kan beskriva mig.
nåväl när vi landade på byn var klockan runt 14.20 då gick vi hem. oscar for i väg ut till kompis och jag kokade en kopp kaffe o intog ryggläge i soffan och somnade. blev väckt av telefon efter att ha sovit ca 45 mintuer.....skönt att få vila efter en dag på vift. nu ska jag hänga lite tvätt sen hoppa i duschen......hej så länge... 

Inga kommentarer: