lördag 26 maj 2012

jobb ,nya naglar o annat jox

gick i väg o jobbade mellan 10-13.10. fullt ös hela dagen ,kul timmarna på jobbet sprang i väg.
efter jobbet gick jag in på mim för att köpa de jeansleggings jag hittade i går som jag inte kunde motstå. det blev dem o en matchande rosa top.=)..... hanna var där på mim när jag kom ,hon hittade oxå fina kläder hon köpte. efter den shoppingstunden gick vi hem.
jag tog en dusch o tog på mig somriga kläder. härligt soligt o varmt idag och jag njuter av all värme ,solen ger mig energi o jag blir på bra humör , värken blir lindrigare =)....det är bara positivt med sommaren ,värmen o solen.=)
idag har jag fått mina nya naglar ,hanna är så duktig med att fixa naglar. det tog ca 1.5 timme sen hade jag nya naglar.=)....
eftersom jag har ett behov att vara ute i solen så tog jag med mig hanna ut på byn (anton har varit  borta en stund) och då stannade  hon hos mig. =)...vilket jag inte har nåt emot.
vi har varit o handlat  o jag har lämnat in keno, nu har jag vinstchans ikväll både på lotto o keno. =). vi kom hem och då hade roger o oscar kommit hem. rastlös o jag ville ut i solen ännu mer så det blev en promenad runt byn för att visa hanna ,vår lilla by.
nu är vi åter hemma o lägenheten är fylld med en hel del folk.
vad som händer i kväll får jag se......blr det en solig o fin kväll så vill jag då inte vara inomhus iaf. nu ska jag dricka kaffe .....ha det så bra o njut i solen.

Inga kommentarer: