tisdag 22 maj 2012

öppet hus

.....efter att ha lagat mat ( risgrynsgröt) ,lite vila så var det dax att hoppa in i duschen o tvätta håret. gjorde mig klar för att sen runt kl 18.30 gå i väg på skolan , det var öppet hus där i kväll och eleverna hade lektioner.
kom dit och det var myyycket folk och jag surrade ett tag ,medan jag väntade på oscar som hade lektion. när hans första lektion var klar så träffades vi och minglade. när hans andra lektion började så infann jag mig i  klassrummet ,men där tog det stopp för så fort han såg mig komma in på lektion så sa han ,MAMMA du behöver inte vara med gå härifrån......
och för att respektera hans vilja så knatade jag i väg utan protester.
därifrån gick jag upp på ica för att handla några saker. roger var där och efter att ha handlat färdigt så åkte vi hem.
klockan började dra ihop sig för tv men innan jag placerade rumpan i soffan så diskade jag undan. roger o oscar åkte upp till garaget när han kom från skolan.
anton har nyss varit hem o käkat o farit igen. han är inte hemma långa stunder den pojken.
nåja nu är jag åter ensam har sett tv och slappar. har käkat nån macka o druckit vatten ...det känns som att jag skulle behöva få i mig lite kaffe nu.....dax att koka en kopp.
kl 18.00( en fin kväll ute)

solen lyser ,så fint ute i kväll ,riktigt skönt var det med promenaden till skolan och upp på byn. ha en bra kväll ...hej så länge

Inga kommentarer: