lördag 19 maj 2012

lördag stan o sjukhuset

jag tog en dusch o gjorde mig klar. sprang i väg ut på byn för att göra diverse ärrenden. betalade ett par jeans till anton ,800 kr fattigare men en påklädd o fin pojke då i stället.=).....sen sprang jag över gatan och in på konsum för att lämna in lotto för kvällen och där träffade jag en god vän som jag stannade upp o surrade lite med. =) kul att ses =)...hoppas det blir snart igen. =).
sen gick jag hem o efter en stund bar det av mot luleå ,oscar ville in på en spelaffär (gamestop) för att sälja några spel ,han gjorde en dålig affär praktiskt taget gav bort spelen...hmm....ungar som vägrar lyssna är jobbiga.......morrrrr......nåja medan han var där så sprang jag runt i affärer ,klädaffären men inget speciellt som jag kände att jag var tvungen att ha.....så jag hamnade till slut på ur o penn där hittade jag en sååå fin klocka o två par örhängen....det var det enda jag handlade åt mig själv idag. oscar fick en mini väckarklocka. anton fick en t-shirt o roger köpte två t-shirts.
det var mycket folk på stan och då vi käkat på dagobert (oscar tjatade om att få äta där) så lämnade vi stan o drog till sunderby sjukhus för att hälsa på min mor som ligger där pga brutet ben ,hon har blivit påkörd av en bilist för några dagar sen. hon var ändå vid gott mod ,det är bra. efter sisådär 50 minuter så åkte vi därifrån. jag känner mig hängig ,ont i hals o huvud är aningen förkyld.
kom hem runt 15 tiden nu har jag druckit kaffe ätit skorpor ,diskat o plockat undan lite och nu blir det vila nåt tag. roger o oscar drog i väg upp till garaget för ett tag sen dem kommer nog hem senare om några timmar kan jag tro för det var så dem sa iaf........
min lunch på dagobert : en rostbiffmacka  (åt ca halva mackan sen var jag mätt i magen)

dagens shopping åt mig själv armbandsklocka o två par örhängen på ur o penn
jag har egen tid hemma o nu ska jag bara njuta o ta det lugnt.....ha en fin eftermiddag så är jag tillbax sen igen....

Inga kommentarer: