torsdag 31 maj 2012

rantat o donat

....jobbat idag mellan  ca 06.45-10.45 sen gick jag hem ,hade en lugn ,skön mysig stund. sen var det full fart i väg ut på samhall med ett intyg som personalledaren behövde , tur att jag har min cykel =)....när jag for därifrån så svängde jag förbi en kompis ,kul. surr o lek med hennes pojkar.
stannade där i två timmar sen hoppade jag upp på cykeln o for hem för att diska o plocka undan , lite nytta måste jag ju oxå göra inte bara vara ute o ränna=)....men det är kuligare att vara ute o ränna än hemma o göra nytta.
nåja ensam hemma var jag när jag kom hem pojkarna o roger kom inte hem förrän runt 18 tiden.
jag hann med lite nytta ,sen tog jag en lång varmt dusch o tvättade håret. fräsch igen så intog jag ryggläge i soffan för att bara slappa en stund framför tvn.
blundade sisådär några minuter för då ringde telefonen ,den gick varm där ett tag både kompisar som hörde av sig ,men även min handläggare från FK  som ville meddela hur det går med mitt ärrende ,ansökan som jag lämnat in om varaktig ersättning. jag håller tummarna att det ska gå bra resultatet får jag veta i slutet av nästa vecka.
ska försöka att inte gå o oroa mig. men det är svårt att inte grubbla på  hur det ska bli.vilken lättnad då allt  blir klart ,  om det går bra då först kan jag pusta ut o slappna av o en sak mindre att oroa mig för.
en vän ringde och jag drog i väg ut på byn en sväng ,KULIGT.
var hemma i samma veva som roger kom hem o hade hämtat hem oscar. dem käkade hamburgare o sen for vi ut på byn för att handla matvaror. ganska mycket folk ute på byn eftersom det är kvällsöppet.
när vi handlat åkte vi förbi en kompis o hade tänkt surra o dricka en kopp kaffe ,tyvärr så var det ingen hemma så vi for hem o kokade kaffe.
roger oscar o jag är hemma o slappar i sofforna o ser tv. känner mig trött o slö. kan bli en tidig kväll för mig. har rättat mitt lotto från i går och synd nog var det ingen vinst.....VARFÖR kan jag aldrig få vinna den där storvinsten?.....tråkigt....=(.....nu ska jag se tv ....hej så länge

Inga kommentarer: