tisdag 2 september 2008

motionskväll


......jag tog mig en rask promenad upp på berget till våra goda grannar j o b. där fick jag en kopp kaffe och ett kex samt en pratstund. det var skönt med en promenad jag spelade musik för att leva om lite för att inte nallepuh skulle våga sig fram....haha...inga älgar heller mötte jag. efter en stunds surr så skulle jag bege mig hemåt ,men ack så förargligt det regnade och b startade karetan inte fick jag promenera hem och bli böt om kläderna....haha....jaja....det kommer fler motionskvällar för mig och jag har en ruskig otur om nalle puh skulle göra mig sällskap.när jag väl kom hem strax före kl 20 så hade jag energi för att ta reda på tvätt , jag vek torr tvätt och hängde upp blöt tvätt samt fyllde upp diskmaskinen och skar pannkaka i bitar. jag avslutade min kväll nere med att kliva in i duschen. nu är jag fräsch och kan somna gott i kväll men först vill jag avverka ett par sidor i min bok.

mitt keno ...hmmm.....5 kr blev vinsten i kväll , lite bättre gick jobbets keno som gav hela 30 kr, sammanlagt 95 kr på 5 dagar....haha...alltid nått.nu är klockan 21.33 och det är mörkt och regnigt ute. oscar sover ,anton har gått till sovstugan och roger är nere i köket och eldar. en ganska lugn kväll ,den här tiden.

passa på att vila så mycket som möjligt medan du är sjukskriven L , för du behöver koppla av och kom i håg du är inte tjugo år längre. det är hur som helst det är lika kul varje gång du slår en signal för då vet jag att du lever. nu ska jag avsluta mitt bloggande för i kväll /sov så gott

Inga kommentarer: