onsdag 24 september 2008

hela kvällen







...har passerat utan att jag varit här. känner mig ganska risig(förkyld ,ont i halsen). har jobbat som vanligt ,ganska mycket att göra. fick i alla fall trevligt besök vid eftermiddagsfikat idag på jobbet ,då L dök upp. som du vet tycker jag det är lika kul varje gång jag får se dig....haha....stämplade ut i vanlig ordning klockan 16 och liftade ut på byn för att möta roger. innan vi åkte hem till pojkarna var jag och hämtade oriflame som både jag och ett par kvinnor på jobbet bestält av min brors sambo. kul att få lite mer smink och dofter....haha...väl hemma strax efter 17 började jag plocka undan ,startade tvättmaskinen och idag värmde pojkarna mat från i går medan jag och roger åt blöta , det är faktiskt mumsigt ibland om man har nån korvsnärt bredvid på tallriken.....eftersom jag känt mig hängig hela dagen så la jag mig och vilade ,det var bara meningen att jag skulle vila en liten stund men lyckades somna ,sov en timme eller nåt...hmm den kvällen gick åt och när jag klev upp strax före 20 så plockade jag undan lite till ,hängde tvätt matade våra katter och ägnade lite tid åt pojkarna. nu är klockan 21.15 här sitter jag nu ,oduschad och fortfarande trött och hängig.jag har fortfarande lite att göra innan jag stänger mina två blå för natten. i morgon är en ny arbetsdag och jag ska definitivt på jobbet.



jag har rättat jobbets keno och vi vann endast 5 kronor. mitt eget keno har jag än inte hunnit kolla för att jag har sen jag satte mig vid datorn gjort bankärrenden och tro det eller ej fixat roger och antons gps på deras telefoner , snakcka om att det där med telefoner kan jag....haha...nu ska jag bara bestämma mig för en telefon och sen beställa den ,men kan inte riktigt bestämma mig ,för den jag helst vill ha har inte kommit ut ännu på några veckor i alla fall....snyft.jag vill ju oxå ha en telefon med gps.....det kan va bra att ha för vem vet jag kan gå vilse.....haha...eller vad tror du L? det blev ingen kvällspromenad i kväll heller ,men idag gick vi en promenad under arbetstid ,det har varit fint väder idag och morgonen var riktigt varm 9 grader varmt när vi åkte i väg strax efter 06.00 i morse.



oscar sover gott anton hör jag surrar och har än inte krypit ner i sängen för att plugga och roger är nog ute för inget surr från han hör jag ,han kollar nog sin gps kan jag tro...haha....nu är det dax för mig att duscha och dricka en te eller kaffe kopp. sov så gott så hörs vi /kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

hej ting nu läser jag din blogg kl är 2400 så sov gott vi hörs ju imorrn

Anonym sa...

hej igen nu är kl 1 00 så jag tror man går o sover ska ju upp imorrn ha ha kanske drömma lite först