söndag 23 december 2012

uppesittarkväll och tilltugg

eftermiddagen har varit bra. en god vän kom hit o jag bjöd på lite julmat. anton o hanna kom hem i samma veva ,lägenheten fylldes med folk.
sen följde jag med till garaget o höll mekanikerna sällskap. när klockan var strax efter 16 så fick jag lifta ut på byn med antons kompis.
-32 grader men inte stoppade det mig att följa med syrran o springa i affärer. var in på mitt jobb o handlade. =)....sen gick hon hem och jag gick ner till garaget där dem fortfarande mekade och efter en lång stund startade antons mercedes som han precis köpt.
det var verkligen mysigt att få träffa dig idag bästaste vännen.=).....måste träffas snart igen när vi inte är har så ont om tid. när dem åkte från garaget så knatade jag hem och sen gick jag o roger ut på affären för att köpa bla snus o bregott.
åter hemma i värmen så ställde jag mig vid spisen för att baka nåt gott till kvällens uppesittarkväll. det blev en päronpaj som serverades med marsansås o en kopp kaffe, en och annan skiva skinka blir det oxå.
än så länge har det inte blivit nån vinst...=(.....jag hoppas kunna hålla mig vaken ,måste erkänna att jag är ganska trött redan. inte så konstigt med tanke på att jag varit i full gång hela dan före dopparedan.
nu ska jag fortsätta glo på bingolotto ...hej på ett tag

Inga kommentarer: