torsdag 13 december 2012

braig dag o "pizzaschwimmen"

gick hem från jobbet ca 18.15.
dagen har varit helt okej först fick jag lyxa till det med ett besök hos frissan som sagt sen fick jag oväntat finfrämmande ,MYSIGT. =)......så megaglad över att få se dig min vän kom o hälsa på fler gånger då vi har bättre med tid att surra.=)
efter det så var dte dax att springa ner på jobbet och göra lite nytta. fy attan så trött jag varit den här arbetsdagen  , men jag klagar inte för dagen har som sagt varit helt okej ,perfekt.
jag kände mig lite hungrig när jag kom på jobbet så jag sprang i väg o köpte en pizza så jag o min jobbarkompis delade på den, "pizza schwimmen "slog till och jag blev ännu tröttare. =)...
nu ikväll har vi varit ut två svängar i snöovädret å vad jag önskar det kunde sluta snöa.
telefonen har gått ganska varm även idag och jag har en hel del att grubbla på........
försöker koppla bort alla tankar på bekymmer och tänka på sånt som gör mig glad och jag vet vad jag blir glad av o mår bra av.....kvällen har rusat i väg i rasande fart o snart är det dax att krypa ner under täcket men först ska jag nog käka en macka el nåt.
i morgon har jag hela dagen för mig själv fram till kl 14 då jag börjar jobba. hoppas då att dagen blir som jag önskar......=)
ge mig ett leende ,lämna kommentarer....sov gott dröm söta goa drömmar ....

Inga kommentarer: