lördag 28 maj 2011

regnig tidig lördag

morgon. vaknade tidigt som vanligt och kunde inte somna om så jag klev upp 07.00. det känns i min kropp att jag var effektiv i går för idag har jag en hemsk värk. min ork o energi är begränsad idag ,jag tog såna där sms-lån i går. för er som inte förstår vad jag menar ska jag  förklara . här tänker vi energi o ork räknat i pengar. för en person som är helt frisk har mycket pengar. en som är sjuk med mycketg värk (jag) har mindre pengar. varje aktivitet som ska göras kostar pengar och när man inte orkar mer så är pengarna slut och man tar sms lån för att orka resten av dagen.  idag har jag mindre pengar (alltså ork o energi) så jag får gå på halvfart för att de ska räcka hela dagen . jag glömde inte bort att hinna med ett pilatespass och några korta promenader.
VILA.....mer idag än jag gjorde i går. pilates , mindfullness o avslappning står på dagens schema och därefter får jag se hur mycket ork jag har kvar.
kan tänka mig att det blir mot eftermiddag/kvällen anton kommer hem och han får främmande och det blir smörgåstårtfrossa. nuhar jag druckit första koppen kaffe och lagt in en snus.
senare måste jag ut i regnet för att lämna in kvällens lotto. ha en bra dag //tingeling

Inga kommentarer: