fredag 20 maj 2011

hemma ...

....vilken känsla att få öppna dörren och kliva in i lägenheten efter 5 dagar borta. känns oootroligt bra trots att det var lite att göra. inte värst mycket men lite disk ,plock ,vikning av torr tvätt ,tvättning av kläder o bädda sängar.
efter en hel vecka på garnis är jag rejält slut och behöver vila och koppla av. veckan har trots allt som hänt varit bra ,lärorik ,nyttig och rolig. har lärt känna nya människor ,pratat och skrattat massor ,ja jag har rent av träningsvärk i magmusklerna av allt skrattande.=).när jag återvänder på söndag eftremiddag så är det bara 3 dagar kvar av första perioden. sen blir det att va hemma och göra de hemuppgifter vi får till den 20 juni då vi ska va tillbaka för de sista 8 dagarna av rehabiliteringen.
ikväll är det tänkt att vi ska upp till sovstugan  o grilla o umgås med pojkarna. få se om det blir nån ändring av den planeringen. roger o anton har inte ännu kommit hem oscar är redan där uppe o är hos en kompis. nu en stunds vila innan dem kommer hem ,för då är det slut på lugnet ....ha en bra kväll /ting

Inga kommentarer: