torsdag 12 maj 2011

dag 2 bålstabilitetsövning


har snart passerat och det är nu tidig kväll.dagen har varit gasnka fullspäckad. till lunch fick vi fisk i currysås o ris och grönsaker.efter lunch har vi haft fullt upp fram till efter 15. sen innan middagen så fick jennie besök av sin familj och jag fick följa med med på dollarstore =). känns som att det blir vårt "hak" vi kommer besöka varje dag ,tur att det finns sånt som e billigt där. dagens shopping har jag ingen bild på ,men en godispåse och en liten loka totala summan 20 kr...vilket är överkomligt pris.
före lunch hade vi ett pilatespass och fick lära oss nåt som kallas ,bålstabilitetsträning ...ett invecklat namn som inte var helt lätt att lära sig säga =) och även utföra. men det är säkert en bra övning då man kan den.
efter lunch har vi haft en lektion i vanans makt ,allt det man gör är bara en vana och ibland ovana och vet ni det kan ta 2-3 år innan man lyckats helt bryta en vana man har, det ni......
tur att vi får blad om det vi pratat om eftersom det kan bli svårt , ja faktiskt omöjligt att komma i håg.
ikväll blir det bad i bassäng i 34 gradigt varmt vatten och bastu o dusch efteråt. kan tänka mig att man kan bli ganska trött efteråt , men jag ska försöka hålla mig vaken och blogga i kväll och gissar jag rätt så kan jag ha minst lika svårt att somna även ikväll.
natten som var somnade jag vi 01.00 ,vaknade vid 02.00 somnade och vaknade igen strax efter04.00 och somnade om sista gången och vaknade 05.30. det blir en lång dag för det har knappt blivit någon vila idag.
solen lyse idag fint väder idag ,men lite blåsigt. här på garnis har jag det bra ,men känner hemlängtan då o då.....men imorgon kommer denna hoppetossa tillbax på byn ,bra va? hahaha....ha det bäst /kram

Inga kommentarer: