fredag 13 maj 2011

fredagkväll



och jag är hemma ,skönt att slappa hemma i min soffa. dagarna i boden har gått bra men hemlängtan har jag alltid. bloggen har varit ur funktion sen i går ,torsdagkväll till nu i kväll och äntligen funkar det ,men var är alla inlägg jag gjorde under onsdagkväll och hela torsdagen..hmm...det är irriterande ,måste hitta var jag ställer den frågan till blogspot , för det ska väl finnas nån som kan svara tycker jag.
nåja vid 16 tiden idag låste jag upp ytterdörren ,ingen hemma ...hmm...lilla mamma kommer hem efter tre dagars borta och ingen säger hej när jag kommer hem. anton ringde ett tag efter jag kommit hem ,även oscar ringde ,dem båda två var o är fortfarande upp i garaget och ska sova i sovstugan med några kompisar.
när roger kom hem var det bara att följa med då han for förbi en bekant för att lämna en sak och där blev vi kvar för att dricka kaffe och surra. trevlig sällskap var där. =)
efter ett tag åkte vi och handlade åt hungriga boys ,för grillkväll i b-träsk.
jag slapp inte följa med.pojkarna har kompisar där uppe det är inte bara en el två ,utan när vi lämnade dem var det et tiotal ungdomar som grillade ,skruvade lite och burnade med bilar......jag fick se burnout med en 740.....=).....nu är vi hemma igen och ska slappa en stund för att sen åka upp och kolla till ungdomarna. tycker det är kul att anton har såå många kompisar och dem får gärna hänga där uppe ,men dem ska sköta sig annars sätter jag P för det.
fredagmorgon började med att jag vaknade ca 05.35 och jag tog mig inte ut på bloggen ,var inte bara måttligt besviken ,utan jag var mega besviken.....jag som har varit så flitig att blogga och 6-7 inlägg helt borta. gick till köket för att käka frulle 07.30 sen lektionspass 08.30 och resten av dagen fullspäckad.
det är fredag den trettonde och jag låste ut nycklarna till mitt rum..gaah.....lite smått stressad blev jag men det ordnade sig för en ur personalen kom o låste upp så jag fick tag i nyckeln.
i morgon blir en dag hemma för att tvätta och sånt men en hel del vila för jag behöver ladfda inför veckan som kommer ,fick det nya schemat idag och jisses det var fulltecknat vill jag lova.
kallt ute i kväll och jag fryser. nu sitter jag här i min one piece o hoppas värmen kommer tillbaka i kroppen ,dax att se tv /tingeling

Inga kommentarer: