tisdag 31 maj 2011

flickan från tjugotalet

strax efter 11.30 tog jag en promenad , det småregnade så jag gick bara förbi kiosken för att lämna in egna kenorader och sen gick jag hem igen.känner mig hur slö som helst idag och har mycket värk. jag ahr inte uträttat mycket denna dag. diskat ,plockat vikt o hängt tvätt.
hade garanterat varit mycket piggare om solen hade visat sig idag , men icke det .
 solen lär nog inte visa sig den här dagen =(. jag har legat i soffan o läst min bok en stund och som vanligt somnade jag en stund = ) att  ta fram boken gör att jag slappnar av och somnar efter en stund och tro inte att jag läser en dålig bok för att jag somnar. jag somnar alltid hur bra boken än är =) ,det är inte konstigt om en bok tar lång tid för mig att läsa =).
just nu läser jag : flickan från tjugotalet ,skriven av sophie kinsella.
bokens handling: lara far med sin far o mor på en gammelmosters begravning. denna döde gammelmoster sadie  börjar därefter dyka upp (endast lara kan prata med henne  o se henne ) hon kräver än det  än det andra av lara. när lara umgås med sadie händer det spännande o ovanliga saker. sadie kanske till o med är lösningen på några av laras egna problem. en rolig ,bra bok som jag kan rekommendera.

Inga kommentarer: