måndag 22 april 2013

LESS

less är bara förnamnet på vad jag känner just nu.....och herregud uttråkad till 8000% ......hälften vore nog. fifasiken vad jag är gnällig nu då ,kanske lika bäst att gnälla lite till när jag ändå håller på....har haft en långtråkig dag inte gjort så mycket mest bara svamlat.
höjdpunkten i eftermiddag har varit telefonsamtal med en god vän , tack för att du finns vännen du är värd din vikt i guld =).....
nyss hemkommen från andra svängen ut på byn sen jag slutade jobba vid 12. det lär nog bli nån sväng till under kvällen. solen lyser =) ,men det är blåsigt....men huvudsaken solen lyser. det är nästan så man känner att snart är det bikiniväder =).....läääääängtar till sommar o sol så ooootroligt mycket.
telefonen ringde för en stund sen när jag var ute ,anton behövde snabbt in på toa ,ja fick rusa hem fort. nu är de andra hemma o ska till att käka. själv har jag ätit två rostade mackor idag och några gelehallon ,kaffe o snus... och det var bara tvinga i sig . har riktigt ingen matlust , den har liksom försvunnit ....byxorna blir bara större o större ....
inspirationen till att skriva har minskat ,hoppas att den återkommer innan jag helt o hållet slutar skriva......lämna gärna kommentarer så kanske jag får tillbaka lite av inspirationen till att blogga.
nu ska jag dricka lite loka o fundera på vad jag ska göra i kväll ...hej hej

Inga kommentarer: