lördag 27 augusti 2011

nu..

...är det kvällen och här sitter jag helt ensam med datorn o tvn som sällskap. det är kolsvart mörkt ute en varm kväll. i eftermiddag följde jag med lillebror o hans sambo till luleå för att storhandla matvaror o huvva så mycket jag fick för pengarna ,det bär sig att storhandla på willys ,man får över pengar till annat precis som deras reklam säger. =)......
innan jag for i väg så hade jag det lugnt o skönt hemma. på förmiddagen gjorde jag diverse sysslor o var även ut på kiosken för att lämna in lotto o keno ,tyvärr blev det ingen vinst på lottot i kväll o endast 10 kr på mina kenorader tyvärr fick vi inte vinna nåt på våra rader ,hoppas vi snart får vinna en större summa på vårt keno ,det håller på att vara dax för det....=)
var hemma igen från luleå strax efter 18.30 då tog jag en dusch innan vi åkte o hälsade på lillebror o med mig hade jag ananaspaj.
vid kl 21.40 åter hemma i lägenheten så fick vi trevligt främmande ,tack för titten =) ,kom o fika nån fler gång =).
roger o oscar for i väg upp till sovstugan för ett tag sen o nu ska jag väl snart bädda ner mig o läsa min bok innan jag stänger mina två blå.
sov så gott / tingeling

Inga kommentarer: