onsdag 24 augusti 2011

den jag ville ha

...författare :Sheila O 'flanagan. har jag börjat läsa ,har än så länge inte hunnit så längt fram i boken men jag ska berätta lite om handlingen : handlar om två vänner Darcey o Nieve.,de var bästa vänner till den dagen Nieve förförde Darceys pojkvän. boken utspelar sig mestadels  i Irland. darcey är en framgångsrik karriärskvinna som är singel o bara jobbar i Dublin. Nieve är också en karriärskvinna som bor med sin kille i usa. (hon har lämnat sitt hemland).
de två kvinnorna har inte nån kontakt med varandra på tio år då det en dag dimper ner ett brev i darceys postlåda ,hon öppnar det och ser en bröllopsinbjudan.
Nieve ska gifta sig o vill gräva ner stridsyxan. men Darcey har något annat i sikte. vad hon längtar mest av allt efter är att få hämnas vad som i hennes ögon var ett oförlåtligt svek.
hon kan inte släppa drömmen om det liv hon kunde haft.....
det här är en roman om vänskap , svek och om att lära sig inse vad man egentligen vill med sitt liv.den handlar om de stunder i livet vi ibland kan se tillbaka på och tänka "om bara" , eller "om inte".
tillfällen som vi gärna vill tro att de kunde ha förändrat våra liv om vi då gjort ett annat val.
efter att ha läst några sidor så verkar det vara en bra bok o redan nu vill jag helst inte släppa boken ,jag kan rekommendera att läsa denna =).

Inga kommentarer: