tisdag 30 augusti 2011

denna tisdag

 innan jag gick iväg till jobbet hade jag en lugn ,skön stund sen var det dax att  arbetsträna.  kom  hem med värken som jag vaknat med. resultatet av arbetsträningen idag var jag gjorde så gott jag kunde o det var inte mycket denna dag. när jag kom hem tog jag en dusch o åt mackor o drack en kopp te. sen vila en microstund.
tog en promenad ut på byn för att handla småsaker som jag behövde fylla på i skafferiet.när jag nästan var klar med handlingen kom oscar förbi ännu en dag då inte schemat stämde ,nåväl tur han har telefon så vi kan hålla kontakt.
sen gick jag hem o oscar cyklade o höll i påsen jag handlat ,bra med bärhjälp. =) när vi kom hem så bestämde jag mig för att baka nå matbröd eftersom vi inget bröd hade hemma.
det blev ett gäng småfrallor enkla o goda =).....
på eftremiddagen då det var dax att laga mat , dagens middag : pastagratäng ala annelie =). därefter vila mina armar o axlar.
oscar som var krasslig redan i går kväll o i morse var än mer när han kom hem o nu är han riktigt risig ,hosta o förkyld ,men än ingen feber. han blir hemma o vila i morgon.
så även jag blir hemma för att efter att ha pratat med min personalledare o  handläggare  som tyckte att jag gjort mitt på matbilen ska stanna hemma resten av denna vecka för som jag redan visste att det är inget passande jobb för mig ,alldeles för tungt för min lilla kropp att dra o lyfta i tunga matvagnar.
skönt att få vara hemma o vila o samla krafter inför nästa vecka. =).....
småfrallor (recept finns på bloggfamiljen.se/matplatsen)

pastagratäng ala annelie
en vinst på keno gav oss hela 5 kr...=)...nu ska jag se tv ....hej på en stund

Inga kommentarer: