torsdag 18 augusti 2011

jippiiii

nu verkar det funka att göra inlägg ,nåt som gör mig glad denna kväll =)....
en regnign tråkig dag ute. det har varit en inomhusdag och lugnt o skönt har jag haft en stund iaf. =) ,sen har jag haft spring i dörrren av oscar o kompis et par ggr. telefon har gått varm denna eftermiddag.
strax efter kl 15 började jag laga middag :fläskpannkaka och när den var klar så tänkte jag för sjutton jag behöver nån god efterrätt så jag gjorde först en päronpaj och sen gräddade jag en kladdkaka innehållande apelsinkrokant bitar (marabou).
kladdkakan blev en succe' men även pajen o middagen. =)....efter jag stått vid spisen så var jag helt knäckt pga värk så det var inte annat att göra än VILA....det mesta av dagen har jag haft folk oscar o kompis) kring mig så jag har inte funnit ro i kroppen att riktigt slappna av o läsa min bok nåt så det ser jag fram emot att kunna göra ikväll. ,
de andra i familjen är nu hemma. anton har somnat i soffan oscar spelar tv spel o roger sittert i fåtöljen o tittar när oscar spelar o väntar på att jag ska blogga färdigt för att vi måste åka ut på affären o handla för som vanligt gapar kylen ganska tom .....om inte bloggen jäklas så är jag tillbaka lite senare nu i väg o handla sen kan jag slappa o läsa bok.
dagens middag : fläskpannkaka

efterrätt alt1 : päronpaj o marsan o en kopp kaffe
kenot gav ingen vinst ikväll =(.....när kommer vinsten egentligen?....hej hej

Inga kommentarer: