onsdag 24 augusti 2011

förmiddag

jag kom hem från jobbet trots bara två timmar på det stället är alldeles nog länge för mig , vill bort, vill inte vara där  VILL verkligen ha nåt annat att pyssla med som ger mig en mening. värken blir definitivt värre av tiden jag måste vara där.
oscar o hans kompis var här när jag kom hem pirriga inför skolstarten ,efter en stund här så drog dem i väg på cyklarna till nya stora skolan. jag kokade en kopp kaffe bredde en macka med smör o ost ,tog min flaska med vatten ,snusdosan o boken o placerade mig i soffan.
telefonen ringde o en god vän slog en signal ,så trevligt att få surra =). slöade mest o läste  min bok fram till efter klockan 10 då tog jag en promenad ut på byn för att köpa diverse skolmaterial till pojkarna efter det gick jag förbi kiosken o lämnade in lottot för i kväll o köpte en bingolotto till söndag.
jag hade tid hos sjukgymnasten kl 11 så dit styrde jag stegen. det drog ut på tiden ,hade en del att prata om ,eftersom jag inte varit där på nåt tag.  klockan var 11.40 då kom oscar upp dit från skolan ,skoldagen var slut.när jag så var klar så gick vi hem el rättare sagt jag gick ,oscar cyklade.
han var hungrig o det var inte annat att göra än ställa sig vid spisen o laga mat. han beställde pasta carbonara. jag har diskat o plockat undan och   nu har jag kokat en kopp kaffe o satt mig ner i soffan en stund.
med morgonfikat o boken med mig till soffan för en slapparstund

i väntan på att klockan skulle bli 11.00 hos sjukgymnasten



en solig fin dag ,det blir till att gå ut en sväng för att få lite energi från solen =) innan det är dax för middag i eftermiddag. kommer tillbaka senare /tingeling

Inga kommentarer: