måndag 22 augusti 2011

föräldramöte o hollywoodfruar

 hollywoodfruar har precis slutat på tv3....vilken tur att jag hann se mitt favvoprogram =).....föräldramötet var klar vid 20.15 och då jag klev ut på skolgården så öste regnet ner ,tur att roger kom o hämtade mig så jag slapp gå så långt ,bara över skolgården men hann bli ganska blöt. innan vi åkte hem sprang vi in på konsum för att handla lite.
skönt att sen komma hem i värmen o ta av sig de blöta kläderna o hoppa i overallen. sen kokade jag en kopp kaffe o placerade mig framför tvn.
roger o anton for precis upp till sovstugan medan jag o oscar sover här hemma. han sitter i deras rum o spelar tv spel medan jag "hänger" här i soffan.
klockan börjar bli "dax att söka upp sängen" o läsa en stund innan jag försöker sova. hoppas kunna somna o sova gott i natt trots denna värk.
tidigare ikväll innan jag for i väg på föräldramötet så var jag o hämtade ut några nya pocketböcker som jag beställt =) , kul att ha nåt nytt att läsa. snart har jag läst ut den bok jag läser nu (varför gråter inte emma) ,en myckert bra bok ,läsvärd. jag kan rekommendera att läsa den.
har kollat dagens kenonummer o det blev en besvikelse för ingen vinst blev det. hoppas på bättre tur med kenot i morgon.
nää nu är det nog dax att jag tar med min bok o kryper i sängen det blir en tidigt morgon   sov så gott  dröm sött /tingeling

Inga kommentarer: