lördag 13 augusti 2011

i skogen...

ja nu sitter jag här inne med lamporna tända o tvn surrar ,hunden sitter vid dörren. pojkarna är ute o kör cross o ninja kan inte va ute just då eftersom hon jagar crossarn. roger är i garaget o gör jag vet inte vad. känner mig en aning rastlös milt sagt. vad gör jag här egentligen? jag hade ju haft mer att göra nere på byn.
en ny bok(varför gråter inte emma)  tog jag med mig upp hit ,kanske dax att leta fram den ,plugga in öronpropparna o läsa =).
fortfarande prob att ta sig ut på nätet här uppe i skogen ...grrr.....datorn för mig ett måste då jag inte har nåt annat för mig. =) ett trevligt tidsfördriv.
det är klart jag har ju alltid telefon med mig men inte alltid så bra täckning på den ,men den funkar iaf. =).....det kan ta lite lång tid att gå ut på nätet med telefon ,men även det funkar om jag är på en bra plats här inne.
det har varit en fin dag ute med sol ,men i skuggiga partier är det inte speciellt varmt. huvudsaken är att vi får se solen =)......nu har ninja tagit sin plats på golvet på madrassen och snart gör jag det med o läser min bok medan det ännu är relativt lugnt här.
i morgonbitti åker jag o ninja ner på byn för att vara hemma o pyssla ,där jag har mer att göra. =).....funderar på om jag vunnit nå på lottot ikväll ,dragningen borde ha varit ...hmm....jag kanske sitter här helt ovetandes tänk om jag vunnit .....om jag inte har nåt internet senare så passar jag på redan nu att säga god natt /tingeling

Inga kommentarer: