söndag 31 juli 2011

gomorron söndag

...och det är sista dagen på denna sommarmånad =(....huvva vad sommarn sprungit iväg ,det gillas inte. hade velat kunna dämpa farten för jag vill inte att denna årstid ska ha så bråttom att övergå till nästa.
vaknade o klev upp 07.30 ,idag har jag som vanligt värk =(. i alla fall fick jag somna hyffsat fort o bra i natt ,tog bara nån timme  o har sovit gott o drömt =). vaknade när anton kom hem tidigt i morse (03.10 ). han lär nog sova några timmar till kan jag tro.
jag har precis druckit min första kopp kaffe o har startat tvn för att se o lyssna på nyheterna på tv4. nu på förmiddagen (ca 09.30)  åker vi till arnemark för att hämta pojkarna (oscar o fille). då ska fille vara hos oss till i morgon är det bestämt. vad mer jag ska göra idag är tvätta kläder o vika tvätt ,diska o plocka o självklart laga mat till hungriga ungar =) och om jag har ork så kan det bli att baka ,det är ett par dagar o nu längtar jag efter att baka ,helst nåt jag aldrig bakat förrut ,alltid kul att prova nya recept. =)....jag får lyssna till min kropp o vill inte överarbeta ,allt för att värken inte ska bli outhärdlig.
nä nu ska jag dricka lite mer kaffe o se lite tv ....ha en fin dag /tingeling

Inga kommentarer: