fredag 15 juli 2011

fredageftermiddag

o solen lyser =). då oscar kom hem så tog vi en promenad ut på byn för att göra lite ärrenden. var in på sportringen o kollade ,hittade inget just idag så vi gick vidare ogick över gatan o in på konsum där handlade vi några saker. sen ut på gatan o över gatan o in på mim ,idag köpte jag en present till roger ,en t-shirt till oscar o en till anton.
sen gick vi till kiosken för att lämna in keno o lotto ,men jag hade missat ,det är ju im orgon kenot ska förlängas så jag måste dit i morgon igen.
oscar fick kulglass så vi satte oss ner på bänkarna och han åt sin glass o jag surrade med en kvinna. sen när oscar var klar så gick vi hemåt igen.
kom in genom dörren och styrde stegen mot spisen .....lika bra att börja med maten. idag har jag provat göra nåt nytt. kokade pasta gnocchi stekte köttfärs o det nya jag testat var  att jag hällde i en burk pastasås (dolmio) och lät puttra en stund , snabbt ,enkelt o inte alls dumt. alltid kul att variera maträtter.
till efterrätt har jag gräddat en päronpaj o till den serverar jag marsansås (färdig i tetrapak).
när jag hade käkat och satt mig ner ringde telefonen och en kompis ringde och vi surrade en bra stund =)......tack för ditt samtal A.
 ingredienserna till dagens middag =)
 köttfärssåsen klar att ätas =)
 pasta gnocchi o köttfärssås innehållande pastasås dolmio. helt okej resultat =) toppade maten med 3 små tomater.
 har gräddat en päronpaj till efterrätt serveras med marsansås i tetrapak =)
godis efter maten =)

nu blir det lite vila ,min värkande kropp behöver det. men usch så kaffesugen jag blev ,så innan jag vilar ska jag koka en kopp kaffe ......ha en fin eftermiddag /tingeling

Inga kommentarer: