torsdag 28 juli 2011

eftermiddagen

....har jag tillbringat ute i solen ,sen blev det dax att fara hem o ställa sig vid spisen.
idag blev det kycklinggryta o ris ,pojkarnas favvomat =). själv har jag bara ätit en macka o druckit en kopp kaffe. till efterrätt en punschrulle =).
har tagit en dusch o bytt om. ska nog i väg till sötagnes en sväng till. (var dit som snabbast idag ) det är fortfarande varmt o behagligt ute =).
anton o oscar for i väg ,roger diskar o jag får vila min värkande kropp lite. sen ikväll blir jag ensam hemma tills anton kommer hem för jag antar att han sover här nere i natt också. det är väl behagligt när mamma fixar matlåda, kokar kaffe o väcker han på morgnarna tycker han säkert =).
 i morgon är det fredag och om det inte blir nån ändring ,så åker oscar till sin kusin i morgon eftermiddag eftre vi varit på pdol och stannar där till lördag nångång.





lite tråkigt ,trots att han oftast är uppe i sovstugan så känns det konstigt tomt utan han hemma. anton vet man ju aldrig med han kommer o far i princip som han vill nuförtiden. nåja det är bara acceptera att jag har nu STORA barn ,samtidigt skönt att dem är självgående =) här är några bilder från dagen ....nu ska jag sluta surra ha en bra kväll ...

Inga kommentarer: