torsdag 21 augusti 2008

torsdag med relativt bra väder




idag har det varit inte fullt så tråkigt väder ute. jag vaknade och klev upp som alla andra vardagar och åkte i väg först till fritte och lämnade av oscar innan jag styrde stegen mot jobbet. även denna dag har vi putsat fönster och städat på de fasta uppdragen. kom hem senare än vanligt ,var förbi L och B för att lämna av grejs han beställt med roger ,där blev vi varandes en stund för att dricka en kopp kaffe , tack för kaffe och fikat.vi var inte hemma förrän klockan var närmare 18. roger gjorde sig i ordning för att åka ner och hjälpa L och han har inte kommit hem än. middagen ( fläskpannkaka) var klar vid 19. jag har tvättat kläder plockat undan som jag vanligvis gör varje dag. anton har ganska nyligt kommit hem och han är nu ute med sin traktor. oscar har lagt sig för klockan är 21.03. idag fick jag några nya böcker som jag beställt , kul nu har jag lite mer läsning. mitt paket med innehållande hoodien kom från usa i dag och jag blev verkligen nöjd.


nu har jag gjort helg , har min lediga dag i morgon. ska följa med lillasyster till luleå ,hon vill in och shoppa. jag vet inte riktigt vad jag ska handla ,nåt hittar jag säkert som jag vill ha.....haha... det hade ju inte varit helt fel om jag hade fått vinna på kenot ....men inte i kväll heller....


anton behöver nå rentvättade kläder i morgon så jag har precis startat maskin nummer två och måste vänta på att den ska bli klar innan jag kan krypa ner i sängen och läsa min bok. men innan jag uppsöker sängen ska jag hoppa in i duschen.


ha det så bra sov så gott /tingeling

Inga kommentarer: