torsdag 28 augusti 2008

lång arbetsdag


...har jobbat övertid i dag och bonat golv. har hunnit få i mig lite middag ,kaffe och frukt sen jag kom hem. roger fixade middagen ,pyttipanna och rödbetor ,det smakade bra. nu är det skönt att ha fått sätta sig ner en stund och vänta till maskinen är klar och då ska jag som vanligt ta reda på tvätten. roger ,anton oscar och N är ute och skruvar och sånt . här inne har jag det lugnt och skönt. vi käkade lunch på grillen idag och passade på att spela lite och vann lite gjorde vi oxå.

inget vann jag på kenot i kväll....men i morgon kanske. jag har lämnat in lotto redan ikväll för att inte glömma bort det på lördag. och kenot har jag oxå lämnat in för tre dagar framåt.....nåt borde jag få vinna tycker jag.

ska försöka bädda ner mig tidigt i kväll....haha....jag har inte lyckats nåt vidare för jag har varit så trött varje dag den här veckan. men i morgon är det fredag och sen har jag helg och då ska jag sova ut på morgnarna. ska ta och se vad pojkarna pysslar med ute . vi hojres nalta senare/kram

Inga kommentarer: