lördag 2 augusti 2008

augusti kväll kl.22.40







och det har börjat bli ganska mörkt och kyligare ute på kvällarna. roger och oscar trotsar mörkret och kylan för dem kapar ved. jag håller mig inne i värmen. har precis startat datorn för att blogga lite innan jag lägger mig under täcket.



tidigare i kväll har vi varit och hälsat på en kompis till mig och där hade dem nå så sött som tre veckor gamla kattungar. oscar blev så förtjust i en så när den växt till sig ska den få flytta hem till oss....haha...vi svängde ner förbi byn för att handla mjölk ,godis och dricka ,men lite annat hittade jag givetvis oxå....haha...det blir alltid mer än man tänkt sig.



middag åt vi innan vi åkte bort. dagens middag : köttfärslimpa och makaroner ,antons middagstips.jag har mycket ont i min skadade hand ,det brukar innebära att det bli väderomslag, så jag kollade min väderpinne och den visar dåligt väder,typiskt jag som vill ha en solig fin söndag. fiska det vill jag och det är ett måste för snuttan har slut fisk nu. nu ska jag ta och avsluta för i kväll ,sov gott /tingeling

Inga kommentarer: