tisdag 25 juni 2013

rantarkväll

cyklade i väg bort till en kompis var där till ca 18.30 då cyklade jag hem sprang ner till tvättstugan tog reda på den torra tvätten och sen hoppade jag upp på cykeln och drog järnet tillbaka till kompisen eftersom jag lovat hennes barn att komma tillbaka en sväng.
var där en stund sen cyklade jag hem igen. trött efter en hel dag i rörelse tog en dusch och hade tänkt slappa resten av kvällen då ringde Oscar som tänkte komma förbi. jag klädde på mig och han kom hit en sväng.
en stund senare bestämde jag mig för att cykla ut på byn för att köpa en loka så jag hoppade upp på cykeln åter igen och trampade i väg. en stund senare var jag hemma.
det var en hel del folk ute på byn ,men det brukar vara så när vädret är perfekt.
klädde av mig och bäddade ner mig med datorn i knät och här ligger jag och bloggar och kollar på tv lite emellanåt. slappar o tar det lugnt....har megamycket värk så nu behöver jag ladda batterierna för en arbetsdag i morgon då jag jobbar som vanligt 10-14.
det har varit kanonfint och varmt väder idag och jag hoppas det blir lika fint väder i morgon och jag hoppas jag får en lika mysig morgon i morgon som jag hade i morse =).....önska kan man ju alltid göra. =).....nu se tv och kanske läsa min bok så jag säger sov gott dröm söta drömmar...

Inga kommentarer: