söndag 30 juni 2013

jobb värk och annat

hoppade upp på cykeln och for på jobbet var där redan vid 11.30. när jag stängde kl 15 så gjorde jag i ordning och gick hem. när jag kom hem kom jag ihåg att jag glömt kvar cykeln ...hmm....det kallas glömska ...måste hämta cykeln sen i kväll. fullt upp idag ,mycket folk. en braig söndag i butiken. jag gjorde når lyfte nåt eller vred mig jag har ingen aning men låsningar har jag fått i nacke o rygg ....det är absolut inte behagligt ont nå jävulskt.....men jag biter i hop för det är ingen ide att gnälla.
när jag kom hem kokade jag en kopp kaffe och käkade två hårdbrödskivor sen la jag mig och vilade medan jag pratade med min diamant. =)....alltid mysigt att höra av dig. =)....medan jag pratade i telefon tittade jag ut genom fönstret och fick då se pappa komma körande ,så nu är han tillbaka här. han kommer att sova här i natt och nästa natt kan det också bli.....ja man vet inte riktigt för det växlar fort.
det är Oscar vecka men han vill inte sova hos mig men kan vara hos mig dagtid säger han ...hmm...och jag tycker att det är min vecka då ska han vara hos mig.....men det är som vanligt alla kör över mig och gör precis som dem vill och jag har ingen talan.
ALLA jag menar ALLA gör som dem vill med mig och struntar i vad jag säger ,vill och tycker...hmm....jag måste nog börja morra lite mer.....är jag inte värd mer än ? känner mig som en jävla soppåse som sparkas på.
jaja tids nog ska jag visa ALLA att jag är mer värd än hur de behandlar mig.
i morgon är det jobb för mig och då har vi möte 09.30 så då ska jag vara på plats......
jag och pappa har varit ut och åkt och resten av kvällen blir det nog bara slöa och vila min värkande kropp.......varför kan jag inte vara född med tur ? jag har allt emot mig hela tiden ,varför kan jag aldrig få prova på att vara lycklig och må bra?.....
nånå.....vänta inte på den stora lyckan så att du missar den lilla .....

Inga kommentarer: