fredag 7 juni 2013

fredag dag / kväll

ja nu är jag tillbaka efter en hel dag......for i väg på Oscars skolavslutning vid 08.00. vid 08.15 var elever och en massa folk på plats och ca 15-20 minuter senare sprang eleverna ut och samlades en stund för att prata med lärarna och kompisarna sen var det sommarlov ,väldigt snabbt avslut på detta skolår. jag kramade om oscar gav han en examens present  och sen  gick jag  upp på byn in på affären och sen på jobbet för lite surr innan det var dags för mig att gå till butiken.
full fart och när klockan var 11.20 så gick jag i väg för att se en skolavslutning till. min extra pojke som hade sin första skolavslutning =) så kul att se och glad blev han då jag kunde komma och se han sjunga. lilla bästa pojken.
en stund senare var jag tillbaka på jobbet och jag gick på som en virvelvind ,fullt ös timmarna rusade i väg och när klockan var  14 så gick jag hem.
väl hemma och trött efter en dag på språng tog jag mig en dusch ,intog ryggläge en stund sen var jag åter i gång grejade o donade sen gick jag ut en stund alltför rastlös för att bara vara inomhus ,det är bäst att passa på att njuta ute när det är varmt o soligt.
efter ett tag var jag åter inomhus gjorde mig klar och cyklade i väg till en kompis och hennes barn ,mina favvopojkar =).....alltid kul att fara dit då jag ser hur glad dem blir ,får en och annan kram dem är så goa o fina. vi har lekt ,studsat studsmatta och cyklat.....
har varit där ett par timmar och jag kom hem för en stund sen. nu blir det nog bara slappa ,läsa bok och se tv resten av kvällen. Oscar ringde alldeles nyss han kommer hem snart sa han.
i morgon är det lördag och eftersom jag är ledig kan jag ha sovmorgon få se hur länge jag lyckas sova då....=)....nu blir det att dricka en kopp kaffe och ta fram boken tror jag ....hej så länge

Inga kommentarer: