måndag 17 juni 2013

äntligen

äntligen är jag tillbaka här för att skriva några rader. har varit påväg flera gånger att blogga under kvällen men det har varit surrigt värre här i kväll....pappa och jag  har surrat om allt möjligt.
nåja  morgonen blev oväntad ,jag träffade bästaste vännen och surrade en stund. jag låste ut mig själv när jag gick utanför dörren i morse kvar inne i läggan sov Oscar o pappa.
jag tog mig in i läggan efter en stund då pappa vaknade och öppnade dörren.
jag har pratat en hel del i telefon idag med bästa vännen min ,alltid lika glad att höra av dig du ger mig energi som jag behöver. kram till dig.
dagen har varit hektisk full fart mina timmar på jobbet och sen blev det tre timmars väntan på att lillasysters kompis barn skulle ta sig hem till Gällivare ,tåget var inställt och till slut kom en taxi och vi kunde fara hem. känner mig ganska trött och är nu nerbäddad i sängen lyssnar på Oscar o pappa som surrar ,här är det inte tyst långa stunder när läggan är fylld med folk......
det blev en liten vinst för pappa på v64 ikväll jag vann inget på min dagens dubbel men vinsten kommer snart hoppas jag...=)....
nu säger jag sov gott o dröm sött för det ska jag göra....=)

Inga kommentarer: