torsdag 9 augusti 2012

tillbaka..

...tillbaka till datorn igen då......=)i mörkret sitter jag ,kanske skulle tända en liten lampa o ta på mig mina brillor då skulle jag nog se "nalta" bättre......
kom hem från jobbet vid 17.45....trött. tog en dusch o böt om....
innan jag sprang i väg på jobbet så lagade jag mat o förpackade i matlådor så att det skulle finnas mat klar att bara värmas för de andra på så sätt slapp jag börja laga mat ikväll när jag kom in genom dörren. jag hann även med diverse sysslor på förmiddagen.
nåväl som jag sa kom hem tog en dusch ,böt om käkade lite (1 st schnitzel o potatismos) och sen intog jag ryggläge en microstund i soffan.
rastlös som jag är och med mycket värk i hela kroppen så blev det en prommis efter jag hade sett sommar med ernst på tv4. bäst som jag halvligger i soffan o glor på tv så ringer det på dörren ..hmm...vem kommer nu??.... blev glatt överraskad då  en bekant stod ju där.=) vi har inte setts på flera veckor. det blev några ord vid dörren och vi bestämde att vi skulle träffas senare nån dag o surra. jag fortsatte att glo på tvn tills telefonen ringde och jag blev upptagen ett långt tag.....sommar med ernst hann sluta och när så klockan var strax efter 21 så drog jag på mig en jacka ,skor o pluggade in hörlurarna i öronen o knatade i väg på en långprommis mot ett obestämt mål. jag går dit näsan pekar o samtidigt diggar jag musik.....väldigt avkopplande.....inte speciellt varmt ute men med jacka på var det riktigt behagligt.
efter att ha vandrat omkring en lång stund kom jag hem. klockan är ganska mycket och det är snart dax att krypa ner i sängen o läsa min bok o hoppas sömnen infinner sig i natt......sov så gott

Inga kommentarer: