lördag 4 augusti 2012

inte riktigt som..

jag hade tänkt mig att denna dag skulle bli. soligt ,varmt o fint ute hela dagen. =).....har suttit ute på balkongen mellan varven , slöat en hel del och inte har jag gjort så mycket vettigt ,men vad gör väl det?.....vissa dagar finns mer ork o energi än andra dagar.
det blev inget av stunden jag skulle vara hos de 3 småpojkarna , barnvakten skulle infinna sig då föräldrarna skulle i väg.
roger o oscar har varit borta nån timme idag o sen kom dem hem o tidigare i kväll (kl 18) då for dem i väg upp till garaget och kvar hemma ensam blev jag igen. lugnt o skönt.
jag bestämde mig för att ta en kvällsprommis och den prommisen blev ganska lång ,skönt att vara ute o röra på sig i det varma behagliga vädret. en suuperfin kväll ute.
efter prommisen gick jag hem ,har pysslat lite och gjort lite nytta. nu är det sommarkrysset på tv4 och jag ser det mellan varven när jag inte springer omkring o plockar här hemma. =).....
roger har kommit hem o oscar är ute med en kompis. nu blir det se tv  o fundera vad jag sen ska göra ....ha det bra.....hej så länge....

Inga kommentarer: