onsdag 15 augusti 2012

solig dag i stan

vi hoppade på bussen kl 13.30 o åkte in till luleå för att förnya oscars garderob inför skolstarten på måndag.
 idag fick han ett par gympa skor ,ett par nya jeans o ett armband. till mig själv blev det underkläder =)....ca en timmes shopping så var oscar hungrig o vi gjorde ett besök på dagobert där fick han en macka o en fanta och när han ätit klart var klockan ganska precis 16 vi gick ner på busstationen för att där vänta på att roger skulle hämta oss. under tiden så köpte jag mig en ramlösa behövde få i mig vätska i värmen.
en solig dag skulle hellre varit hemma o legat o solat men jag  får hoppas att det blir en solig o fin dag i morgon oxå för jag vill ju hinna slappa i solen.
få se när jag bestämmer mig för att gå till jobbet i morgon ,har inte riktigt bestämt mig får se hur jag känner mig i morgon om det blir 8 el 9 tiden nåja jag kommer jobba mina timmar.
ikväll har jag slöat det tar på kroppen att vara i gång på jobbet sen springa på stan ,har slumrat en stund i soffan ,sett tv o varit ut en sväng på byn och nu resten av kvällen blir det att tillbringa hemma i soffan se lite mer tv innan det sen är dax att bädda ner mig o försöka sova.
avslutar mitt inlägg med att säga sov gott dröm sött

Inga kommentarer: