söndag 17 juni 2012

regn ,städ plantering mm...

eftersom det regnat mest hela dagen så har jag hållit mig inomhus det mesta av dagen och då har jag fördrivit tiden med att städa lite ,plocka o såna tråkiga nödvändiga sysslor. jag har fått hjälp med att plantera och slapp bära tunga säcken med planteringsjord. nu har jag sommarblommor planterat på balkongen =)....ÄNTLIGEN säger jag bara.
jag har ordentligt mycket värk ,men som jag oftast gör biter ihop o kämpar. roger o pojkarna har varit borta stundsvis under dagen så jag har fått egen tid vilket uppskattas =).....en lugn o tyst stund är alltid behagligt.
efter planteringe av blommorna var gjord så ställde jag mig vid spisen för att laga middag . efter middagen hann jag vila en stund sen så har inte gjort så mycket ,anton har varit hem med kompis o tjejen. jag har varit i väg ut en sväng med dem sen hem igen o oscar har mestadels varit hos kompis. ikväll sover han borta.
jag ahr tillbringat mycket tid framför tvn. nu i kväll har det ändå varit relativt bra väder , men jag har inte tagit nån kvällsprommis som jag borde ha gjort ,dagens regnväder har gjort mig slö ,slapp o likgiltig , tråkväder får mig  ur gängorna. sol gör mig mer energisk ,solen får mig att leva o må gott. tänk vad styrd man kan vara av vädret.
dagens middag: stuvade makaroner ,köttbullar i gräddig sås o grönsaker
snart är det nog lika bäst att jag bäddar ner mig. jag är ledig i morgon ,tisdag o onsdag o vad skulle jag då ha hittat på ?....hmm....måste fundera ut nåt kuligt att göra......nu ska jag se filmen klar. sov så gott o dröm sött

Inga kommentarer: