fredag 15 juni 2012

examensdagen

en kall morgon...brr...men eleverna var uppklädda o fina ,dem var nog nöjd det kalla kyliga vädret gjorde inte så mycket vad jag kunde se.
nu har oscar sommarlov som han längtat.......
idag har vi gjort diverse ärrenden ,förberett morgondagen med fiske , hyrt flytvästar o det enda som är ogjort är handla och plocka mask. men det lär jag få vänta med att göra för nu har roger somnat o snarkar högt i soffan bredvid.
oscar ville käka en kebabtallrik så den önskan infriades med ett besök på restaurangen. nöjda o mätta i magarna for vi i väg o fortsatte uträtta diverse ärrenden.
dem lämnade av mig på storgatan o jag fick springa in på handplockat som jag ville o idag fick en underbar ljuvligt doftande handcreme följa med mig hem. =)
sen efter dte så knatade jag hem. kokade mig en kopp kaffe o tog det lugnt. har pratat en hel del i telefon i dag ,såååå KUL......=).....
roger o oscar for i väg upp till bergträsk för att hämta hem oscar cykel ,lite lugn o ro fick jag men inte så länge innan dem var hemma igen.....jag hann måla tånaglarna med ett nytt lack som jag köpt i dag. =) ,koka en kopp kaffe o precis skulle inta ryggläge när dem kom hem. nåja.....det är bara gilla läget. jag intog ryggläge o hann somna en kort stund iaf.
det är fint väder ute men tyvärr blåsigt ,hoppas det är lite varmare nu än i morse iaf.


oscar examen 2012
cath kidston handcreme underbart  doftande =)

tror det är bäst att jag kokar en kopp kaffe o väntar på att roger ska vakna så att vi kan åka ut o handla nångång. känner mig en aning rastlös.....=).....hej så länge

Inga kommentarer: