måndag 11 juni 2012

mest bara...

...varit borta ikväll o dagen har jag varit o ränt ,knappt nån vila alls. min kropp värker ,behöver nu lite vila.
på eftermiddagen när oscar slutat skolan så mötte jag upp honom ute på byn för att se om vi kunde hitta skor till han ,tyvärr inga skor som han ville ha. jag hann springa in på handplockat o kolla in de nya väskor som kommit idag. kunde inte motstå en vit ,fräsch, supersnygg axelremsväska så den fick följa med hem =)........
innan vi gick hem så var vi in på coop o handlade några saker till middagen. när jag hade precis kommit ut från affären så ringde telefonen , det var lillebror som skulle komma förbi o hälsa på. KUL ,det är långt mellan gångerna vi träffas o ändå så bor han bara i luleå inte alls långt bort.
vi satt o surrade ett tag o när han sen åkte så var det dax att börja med dagens middag. pasta carbonara lagade jag till pojkarna o stekte parisare till jag o roger. enkelt o gott. tog en dusch o fixade till mig lite. när roger kom hem så bar det iväg till ett garage för att roger skulle hjälpa en kompis o jag bjöd på kaffe, fika o surr. =)......hemma igen var vi strax efter kl 21 då for roger o oscar upp till garaget för att måla uti oscars cykel.
kvar hemma är jag ,lugnt o tyst. jag har diskat undan o plockat ,hängt o vikit tvätt och nu sitter jag här under filten i soffan framför datorn. jag fryser ...brrr... kan inte riktigt fatta att det kan va så här kallt i juni ,då ska det ju logiskt sett vara varmare tycker då jag.......men det sägs ju att värmen kommer att komma hit o jag håller tummarna att det blir så väldigt fort.
min nya vita axelremsväska =)
kvällens keno har jag glömt lämna in kom jag just i håg ,ingen ide att kolla resultatet då. snart tror jag att jag kryper ner i sängen. det är jobb i morgon o jag tror det blir att gå en stund tidigare i morgon sådär vid 07.30 då får jag ju gå hem tidigare på dagen =).......sov nu så gott dröm söta drömmar /tingeling

Inga kommentarer: