lördag 2 juni 2012

lördag ,shopping ,målning o lite av varje

och vi for o skjutsade oscar till storebror han har varit med han på jobbet hela dagen o kom hem nyss.
jag o roger for förbi en kompis ,dem skulle måla en båt men eftersom vädret varit ostadigt ,sol ,mulet o regnigt så bestämde dem sig för att ta upp båten på släp o dra den till ett garage för att kunna måla båten i lugn o ro. sagt o gjort det blev målning av en stycke båt.
jag har hunnit in en sväng på mim o där hittade jag så fint ett par 3/4 svarta tights ,ett apelsinfärgat linne o en kort apelsinfärgad top med tryck .....så nöjd över mitt köp. =)
medan den torkade så for vi o käkade en kebebtallrik å huvva så gott ,tack för maten som vi blev bjudna på. nästa gång är det jag som bjuder =).......vi tog en kaffekopp hemma sen i väg ut till garaget o därifrån for vi hem. hann vila en stund innan pojkarna kom hem o for lika fort igen för att fara o käka. nu har jag precis kommit ut från duschen ,fräsch igen. =)......oscar har kommit hem o satt sig med datorn i soffan här bredvid. roger ligger o sover.
det är regnigt o tråkigt ,hoppas det ändå blir en kul kväll ute på cruisingen ikväll på byn....ser fram emot kvällens händelser =).......
håller tummarna för en storvinst på lottot men även att jag får vinna på min kenorad. =)....vilken enormt stor lycka om jag kunde få vinna o dela med mig till min vän. tänk vad roligt vi hade  kunnat haft med en stor vinst eller hur?.....man skulle kunna göra precis vad man ville då.......=).....
fy vad jag känner mig slö ,det blir slappa lite nu tror jag.......hej så länge....

Inga kommentarer: