torsdag 7 juni 2012

massage ,paltkokning o lite av varje

....ja denna dag blev helt oväntad trevlig.=).....gick hem från jobbet strax före 12 ,fick mig en lugn o skön avkopplande stund hemma innan det var dax att bege mig på massage kl 13.30. gick i väg en stund före för att gå in på kiosken för att rätta mitt lotto från i går ,inte fick jag vinna nåt på gårdagens lotto =(...varför ska det va så svårt att få vinna egentligen?......nåja jag passade på att spela lotto inför lördagen. jag har ju nu en chans att vinna då.
när jag hade fått massage sprang jag in på affären o handlade fläsk för att medan jag fick massage så kom jag på att jag skulle koka palt till middag.=)...
så fort jag kom in genom dörren så var jag i gång med paltkokning , gott det var med palt.
efter det så tog jag en dusch o vilade lite innan det var dax att springa ut på jobbet en sväng. min telefon ringde ,en kompis hade tänkt titta förbi. =)....självklart ville jag ju det. när jag var klar på jobbet en stund senare så fick jag främmande av kompisen o hennes söta hundar. kul att ses ,hoppas vi ses snart igen i sommar.=)
nu sitter jag här i soffan o ska nog bara slappa resten av kvällen , tror jag....=)......det har regnat mellan jämna mellanrum mest hela dagen.....kan det inte sluta regna ,det är ju alltför blött i marken nu o jag vill ha sol o värme för att kunna ladda mina batterier. min värk blir lindrigare av solens värmande strålar , därför är jag sååå beroende av solen för att för en tid må lite bättre.
dagens paltgryta =)....
dax att dricka lite mer kaffe.....hej så länge

Inga kommentarer: