fredag 8 juni 2012

diverse ärrenden o rantat

....denna dag har sett ut ugenfär så här. efter jobbet  så gick jag hem för att vila o göra vissa sysslor. jag har pratat en hel del i telefon ,den har gått varm denna dag =).......på eftermiddagen tog jag en dusch ,pigg o fräsch gick jag  sen ut på byn för att göra diverse ärrenden.
när jag nåt tag senare återvände hem ,nån timme för att sen igen springa ut på byn =)....har rantat  ganska mycket denna  dag. =).....åter hemma så blev det en kaffekopp ,diskade o plockade undan innan det var dax att åka bort en sväng igen.
 sen så  dumpade dem  av mig här hemma för att fara upp till garaget ,kvar hemma blev jag. här är det lugnt o skönt kopplar av framför tvn. undrar om jag ska bädda ner mig o försöka sova snart....hmm....det blir nog tv en stund till kan ju inte bädda ner mig alltför tidigt en fredagkväll =).....är rastlös ,tänk om det kunde hända nåt kuligt =)....
vädret har börjat bli bättre ,kanske med lite tur får vi se solen i morgon =)....det skulle inte alls varra helt fel en dag då jag är ledig.
tror jag ser lite tv, men sov så gott o dröm sött

Inga kommentarer: