torsdag 21 juni 2012

jättebraig dag

...en jättebraig dag på jobbet. efter att ha varit ledig några dagar var det kuligt att komma tillbaka på jobbet=) , trivs kanoners =)......var på jobbet strax efter 09.00  imorse o var inte därifrån förrän strax före kl 14......tog en dusch böt om lånade bilen av roger och for i väg ut o gjorde ärrenden. sen hem igen och jag hann vara hemma en stund sen ringde anton o surrade en ovanligt lång stund han ville ha sällskap i traktorn o frågade om oscar ville komma dit där han var ,klart att han ville så jag fick låna rogers bil en gång till (helt otroligt) och skjutade oscar dit o sen hem igen. tyvärr vill han helst inte låna ut bilen alltför lång stund för han är rädd att jag ska krocka eller köra sönder den......hans bil är hans allt , det förklarar varför han alltid ska krångla när jag vill låna bilen.
vi for ut en stund senare då förbi med dricka till anton o hämta oscar sen på affären o hem för att dem skulle äta lite innan det bar i väg ut o fiska med en kompis.
en mysig kväll med fiske. lite kallt att åka båt men det gjorde inte så mycket för vi hade det som sagt mysigt. kom hem vid 22.30 har tagit en varm dusch druckit en kopp kaffe o ätit en macka och medan min telefon laddas så skriver jag några rader. snart är det sovadax för i morgon är det jobb för min del.......nu ska jag sluta surra o kolla mitt keno. sov så gott o dröm sött

Inga kommentarer: