fredag 29 juni 2012

jobb så kul med jobb

....idag började jag närmare 08.30 för jag fick vänta på min kollega för att ta mig in.
när jag så kom mig på jobbet så var det full fart och hela arbetsdagen har varit full med olika sysslor ,KUL....älskar mitt jobb. varierat o suuuupernice.
när klockan var runt 12.15 kom en tjej förbi o jag följde med hon för att sätta upp affischer för kommande arrangemang i parken. det är en KUL grej o då vill jag gärna hjälpa till,  SNÄLL som jag är.
såna här dagar då det händer mycket då trivs jag som bäst.värken gör sig påmind alltid mer eller mindre men så länge jag har KUL  så är det lättare att acceptera värken. vila gör jag emellanåt ibland korta stunder ibland längre stunder.
efter affischuppsättningen så gick jag hem ,var hemma några minuter o när roger ändå skruvade uti tvättmaskinen som hade strejkat så gick jag ut till jobbet för att fixa lite framför datorn.
strax efter kl 15 tog jag HELG iaf. =).....när jag kom hem satte jag mig i soffan för att vila ,ett par minuter sen studsade jag upp o for in i köket o började baka ,idag blev det en hallonpaj.
medan den gräddades i ugnen tog jag en dusch ,åter fräsch ,vilade lite sen ringde telefonen o jag for i väg med en god vän ut på byn för att köpa ny fiskelina på min rulle. en ROSA fireline. FIIIIIN.......undrar just när det blir att fiska nästa gång.=).....när jag kom hem så for roger o oscar upp till bergträsk o nu har jag lite egen tid ,SKÖNT  med en stunds avkoppling.
solen lyser o det blåser en hel del , men inget regn iaf.
tror dem kommer hem snart o då tar jag med hallonpajen o vi åker förbi några kompisar o fikar =) , hoppas pajen smakar bra.
ha en fin kväll /tingeling
mitt spö , rulle med rosa fire line lina o ett lånat flöte =)

i kväll kl 18.20 sol o blåst

kl 18.20 på balkongen

Inga kommentarer: