lördag 23 juni 2012

midsommarafton

och nu är det efter midnatt o jag är här =)......denna midsommarafton har jag jobbat kl10-13 som sagt i mitt tidigare inlägg. dem hade öppet mim o deras sommarrea startade idag o jag hann in dit en sväng o fyndade lite =) , bilder på mina fynd visar jag i ett annat inlägg när jag har tagit några bilder.
efter jobbet gick jag hem o ställde mig i duschen för att fräscha till mig lite =) sen åkte vi o hälsade på nå kompisar där blev vi bjudna på jordgubbar o diverse tillbehör o fika. vi blev sittandes där länge o surrade ,TREVLIGT.
ikväll åt vi färsk kokt potatis ,sill o kokta ägg ,typisk midsommarmat o det var GOTT.
sen åkte ungdommarna i väg o kort därefter åkte vi i väg för att fiska med en god vän. sååå himla mysigt att få tillbringa kvällen med trevligt sällskap o fiske.  jag fick första fisken ,en aborre som fick simma tillbaka. oscar var storfiskar'n i kväll han fick upp en öring på ca kilot. det var en massa mygg o knott som var besvärliga o höll på att äta upp oss så till sist gav vi upp o satte oss i bilen o åkte hem. vädret var fint om än lite blåsigt.
hemma var vi strax efter klockan 23 då var det gott att få ställa sig i duschen o bli fräsch igen. inte blev det att slå ner rumpan i soffan då ,näää för vi for ut en sväng o körde kring byn. det var inte alls folktomt runt om i byn som jag kunde tro. det var folk ute lite här o var en del lite överförfriskade av diverse drycker såg det ut som =)..... strax efter tolvslaget kom vi hem o nu har jag placerat rumpan i soffan o hänger framför datorn för att skriva några rader. =)......
det var denna midsommarafton 2012 nu är det ett år till nästa .....jag har inte plockat några blommor att lägga under huvudkudden som det sägs att man ska  göra för att drömma om sin tillkomne  just denna natt.....
funderar på att snart bädda ner mig o drömma sött som alltid .....=).....sov så gott /kram
oscars öring fångad i kväll

Inga kommentarer: