söndag 10 juni 2012

jobb middag bingolotto o lite av varje

for o jobbade mellan kl 12-15 och det gick bra =). efter jobbet så åkte vi på affären för att handla till dagens middag som idag blev tacos. när vi kom hem så tog jag en dusch o tvättade håret under tiden så fixade roger middagen ,jag hann inte göra så mycket uti maten. tänk nog kan roger laga mat om han vill och  är riktigt hungrig.
efter det så blev det att inta ryggläge i soffan o ungdommarna som var hemma intog den andra soffan. jag slumrade en stund likaså dem. roger hade åkt i väg o skjutsade oscar till en kompis o for sen själv förbi en kompis. en stund före bingolotto kom han hem med lotterna i högsta hugg.
jag hade ingen större lust att spela bingolotto ,kan erkänna att jag är ganska less ,men jag hjälpte roger med att spela på en av lotterna iaf. (ingen vinst blev det som vanligt)  när vi hade spelat klart så for vi ut o hamnade i ett garage =)....roger skulle hjälpa en kompis polera en båt. jag var med hela kvällen för att surra , surra och surra =)......
vi har kommit hem för ett tag sen ,jag har plockat och lite sånt. nu har jag precis druckit en kopp te o ätit kvällsmackor och avslutar med en snus innan det på en kort stund  är läggdax för mig.
imorgon är det jobb för mig kl 8-12.

Inga kommentarer: