söndag 3 juni 2012

lite allt möjligt o big brother

...denna dag en regnig tråkig dag utomhus så den har jag mest tillbringat inomhus. varit ut en sväng på förmiddagen resten av dagen varit hemma. fick trevligt fikafrämmande idag ,surr o fikade. roger åkte bort ,oscar for i väg ut en sväng o jag ahde egen tid inte fullt en timme o den stunden njöt jag o kopplade av.
sen har jag tvättat kläder ,vikit /hängt tvätt ,diskat ,plockat ..ja de vanliga tråkiga nödvändiga sysslorna som bara jag gör. de andra har det bra ,dem lever  på ett hotell med service mat ,tvätt o städ fixat ,  fast dem är inte medveten om hur bra dem har det ,det är sååå STÖRANDE.
på eftermiddagen har jag lagat mat korvstroganoff o ris o en ugnspannkaka. sen kom antons brutta hem o hon har varit här ändå fram till  kl 21 då hade anton kommit hem o dem for i väg. för att få tiden till att gå så bakade vi en silviakaka o chokladmuffins.
idag har jag verkligen varit i gång en hel del .....kan nog bero på att jag varit rastlös.....nu i kväll har jag sett tv. finalen av big brother o hanna j vann , helt klart en värdig vinnare av de 500.000 kronorna som är priset.
 roger for i väg ut för ett tag sen o än har han inte kommit hem. klockan är mycket o det håller på att vara dax för mig att dra täcket över huvudet för att sova o drömma, men än är det ett tag bort.  jag känner mig inte alls så trött så det blir väl ligga o tänka på nåt fint sen  så kanske jag  somnar  nångång. lämna gärna kommentarer då blir jag glad. =)
 sov gott o dröm sött

Inga kommentarer: