lördag 16 juni 2012

fiskedag i båt

sådär strax före kl 09.00 i morse åkte vi i väg o plockade upp två killar för att dra vidare till arvidsträsk på trollingfiske ,idag var det nämligen det årliga arvidsträsknappet. båten stod där vid vattenbrynet när vi kom ,det var mycket folk o när vi betalat startkortet så var det bara att fördriva tiden o surra med folk till klockan blev slagen 11.00 då startskottet ljöd.
vi var fyra stycken i båten tre av oss fiskade. jag följde med för att social o surra men även för att koppla av en dag i båten.
vi hade tur med vädret ,det var riktigt varmt emellanåt , när solen for bakom molnen då blev det kallt ,så det var tur att jag hade med jackan för den var på stora delar av dagen.
när fisket var över så var det dax för att köpa hamburgare i väntan på invägning av fisk o prisutdelningen. efter sisådär 2.5 timmar var det äntligen klart o till vår lättnad kunde vi åka hem. det blev ingen vinst för nån av oss ,men vi hade en trevlig dag ändå o tur med vädret.
kl 17 kom vi hem o jag besökte toan o sen blev det en lång varm dusch ,pigg o fräsch efteråt. vilken solbränna jag dragit på mig i ansiktet ,fick nästan en chock när jag såg mig i spegeln , är vääääldigt röd i ansiktet.
efter duschen hann jag med en liten stunds vila innan vi for i väg ut på coop för att jag skulle hämta ett paket ,min rockabilly klänning har kommit o jag är såååå nöjd med köpet. efter ett telefonsamtal blev det bestämt att vi skulle åka o hämta kompisens  båt o så vi gjort. det blev ingen fisketur för att båtmotorns gas hade slutat fungera. det blir en lite operation "repa" i morgon. så kanske blir det en fisketur i morgon =) , skulle vara så kuligt.
lördag o idag har varken jag eller min vän hunnit lämna in lottot ,tråkigt.....eftersom vi inte haft chansen till en storvinst på kvällens lotto. vi får ta hem storkovan nästa lottodragning ,tänk så kuligt vi kunde göra för alla vinstpengar ....=)......en kenorad har jag iaf haft inlämnat för i kväll ,kanske har jag haft tur att vinna på den då.....måste se resultatet innan jag lämnar datorn för i kväll..  nu ikväll kom vi hem vid 21.30. jag har druckit en kopp choklad o ätit nån macka ,känner mig ganska trött efter en dag ute i båten så jag orkar nog inte sitta uppe alltför länge till. värk har jag haft hela dagen o har det fortfarande......ha en fin kväll sov så gott

Inga kommentarer: